Camping

 

Waar ligt camping Zeverrock?

De camping bevindt zich in de Boeregemstraat te Zevergem (terreinen voetbalclub Zevergem Sportief). Kampeerders die met de auto komen, kunnen parkeren op de parking vlakbij. Wie het openbaar vervoer neemt, kan kiezen voor bus lijn 70 met afstapplaats Hondelestraat. Na 500m wandelen bereik je de camping. De camping is ook bereikbaar met lijn 71 en afstaphalte Zwijnaarde Heerweg Zuid. Van daaruit is het nog 800 meter stappen. Je kunt ook via lijn 78 komen en afstappen aan Zevergem Den Beer (eindhalte). Na 1 km wandelen bereik je het campingterrein.

De shuttledienst voert festivalgangers gratis naar het festivalterrein.

Het campingteam biedt drank aan tegen democratische prijzen, dezelfde als deze op Zeverrock. Op zaterdag- en zondagochtend wordt er een ontbijt voorzien voor wie dit wenst. Op zaterdag kan je er ook terecht voor frietjes en bijbehorende vleesjes.

Toiletten en douches zijn aanwezig en gratis. Er is geen stroomvoorziening op het kampeerterrein. Je kan wel je mobieltje opladen in de kantine.

Hoeveel kost een ticket voor de camping?

In tegenstelling tot de afgelopen jaren werken we niet langer met een reservatielijst. Voor de camping moet je dus ook een ticket kopen.

De campingtickets kosten 10 euro (inclusief reservatiekosten) en zijn te koop via de ticketshop op onze website.

Alleen wie een ticket heeft voor het festival, krijgt toegang tot de festivalcamping. Zonder campingticket geraak je dan weer de festivalcamping niet op. Tickets dienen op voorhand aangekocht te worden (lees: voor 8 augustus middernacht) en worden niet terugbetaald. 

Wanneer de camping volzet is, wordt dit gecommuniceerd via onze site en onze facebookpagina.

Wat als je geen tentje hebt?

Het is niet toegelaten om te overnachten in een camper of de auto op onze parkings.

Reglement

Wie op onze camping verblijft, verklaart zich akkoord met ons campingreglement en houdt rekening met volgende zaken:

  • Wanneer het terrein volzet is, kunnen geen campingtickets meer aangekocht worden.
  • De organisatie wijst de plaatsen voor de tentjes aan.
  • Aangezien de camping wordt bewaakt, is ze ook omheind en verlicht.
  • Uit veiligheidsoverweging is het niet toegelaten om gasvuurtjes, barbecues of vuurwerk mee te nemen. Andere vuurtjes maken is eveneens ten strengste verboden.
  • Ontvlambare vloeistoffen zijn niet toegelaten.
  • Glas is ten strengste verboden.
  • Wapens of drugs zijn niet toegelaten.
  • Huisdieren worden niet toegelaten.
  • Iedereen respecteert de (nacht)rust van de buren en medekampeerders.

Een campingbezoeker die tegen één van deze regels zondigt wordt onherroepelijk van het campingterrein verwijderd. Het campingticket wordt niet terugbetaald. Hardnekkige overtreders worden aan de politie overgedragen.

Heb je toch nog een vraag?

Heb je na het lezen van alle info toch nog een vraag? Het lijkt onmogelijk maar het kan. Neem dan contact op met ons en we proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Je bereikt ons op info@zeverrock.be.