Waar? Hoe?

 

Waar is Zeverrock?

Het festivalterrein bevindt zich ter hoogte van Blijpoel 5A, 9840 Zevergem (De Pinte, Oost-Vlaanderen).

Met de fiets?

Denk jij ook aan het milieu? Ben je sportief? Neem dan je stalen ros en parkeer je fiets op de speciaal voor jou voorziene fietsenparking op de parkeerplaatsen in het dorpscentrum.

Met het openbaar vervoer?

Zevergem is bereikbaar met het openbaar vervoer. Met lijn 71 vanuit Gent, richting Nazareth, geraak je vlot op Zevergem Dorp, op 100m van het festivalterrein.

Check zeker nog www.delijn.be voor de laatste gegevens.

Met de wagen?

Kom je (al dan niet carpoolend) met de wagen ? Zevergem is vlot te bereiken via E17, E40 en N60. Komende van de E40 neem je aan de verkeerswisselaar te Zwijnaarde de E17 richting Kortrijk.

Op de E17 neem je afrit 8 “De Pinte” waarna je links blijft aanhouden richting Gent. Aan het rondpunt neem je de derde afslag (richting Gent) en aan het volgende kruispunt ga je naar rechts. Op het kruispunt “Den Beer” ga je rechts en na  de brug onmiddellijk naar links. Volg de signalisatie naar Zevergem Dorp.

Er is geen parking voorzien aan de festivalweide. Parkeren kan op straat maar hou rekening met het verkeersreglement en de buurtbewoners.

Openingsuren

Onze tentzeilen waaien zowel op vrijdag als op zaterdag om 17u00 open. Vroeger afzakken naar het terrein heeft geen zin. Onze kassa bonnetjes sluit om 02u30, de togen om 02u45. Om 03u00 verzoeken we onze enthousiaste feestvierders om het terrein te verlaten en te genieten van een welverdiende rust. Slaap lekker!

Camping?

Jammer genoeg wordt er in 2023 geen camping georganiseerd. De organisatie van Zeverrock vraagt veel tijd en inzet van de vrijwilligers en een camping kunnen we daar niet meer bijpakken.

Heb je toch nog een vraag?

Heb je na het lezen van alle info toch nog een vraag? Het lijkt onmogelijk maar het kan. Neem dan contact op met ons en we proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Je bereikt ons via het contactformulier.