Waar? Hoe?

Met de fiets?

Denk jij ook aan het milieu? Ben je sportief? Neem dan de fiets en parkeer je stalen ros op een 30-tal meter van de ingang in onze speciaal voor jou voorziene fietsenstalling.

Met het openbaar vervoer?

Zevergem is bereikbaar met het openbaar vervoer. Met lijn 71 vanuit Gent, richting Nazareth, geraak je vlot op Zevergem Dorp, op 100m van het festivalterrein.

Ga je liever eerst langs de camping? Kijk dan zeker bij het item ‘camping’ hoe je er het vlotste geraakt.

Er is een shuttledienst voorzien die jullie gratis en veilig van het campingterrein naar het festivalterrein brengt en terug.Er zijn geen nachtbussen voorzien!

Check zeker nog www.delijn.be voor de laatste gegevens.

Met de wagen?

Kom je (al dan niet carpoolend) met de wagen ? Zevergem is vlot te bereiken via E17, E40 en N60. Komende van de E40 neem je aan de verkeerswisselaar te Zwijnaarde de E17 richting Kortrijk.

Op de E17 neem je afrit 8 ‘De Pinte’ waarna je de N60, richting Gent oprijdt. Aan de eerste lichten ga je naar rechts. Op het kruispunt ga je naar rechts en direct na de brug naar links. Volg de signalisatie naar Zevergem Dorp.

Er is geen parking voorzien aan de festivalweide. Parkeren kan op straat maar hou rekening met het verkeersreglement en de buurtbewoners.

Openingsuren

Onze tentzeilen waaien zowel op vrijdag als op zaterdag om 17u15 open. Vroeger afzakken naar het terrein heeft geen zin.Onze kassa bonnetjes sluit om 02u30, de togen om 03u00.Om 03u00 verzoeken we onze enthousiaste feestvierders om het terrein te verlaten en te genieten van een welverdiende rust. Slaap lekker!

Heb je toch nog een vraag?

Heb je na het lezen van alle info toch nog een vraag? Het lijkt onmogelijk maar het kan. Neem dan contact op met ons en we proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Je bereikt ons op info@zeverrock.be.