Tickets

Momenteel zijn er nog geen tickets beschikbaar voor Zeverrock 2021. 

Helaas pindakaas

We vragen je om goed op te letten bij de aankoop van je tickets. Eenmaal je je ticket hebt aangekocht kunnen wij dit jammer genoeg niet terug betalen of omruilen in andere tickets.

Toegangsbandjes

Wie een geldig ticket afgeeft aan de ingang krijgt een stoffen toegangsbandje voor een of beide dagen. Draag zorg voor dit bandje! Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van je bandje. Merk je dat je bandje niet goed vast zit, laat het extra goed vastmaken aan de ingang. Met dit bandje is het mogelijk het terrein even te verlaten en terug te keren.

Kampeerticketje nodig?

Opgelet! Dit jaar werken we ook met campingtickets die vooraf moeten aangeschaft worden. Voor een campingticket betaal je € 10 incl reservatiekost, ongeacht of je 1 of 2 nachtjes blijft slapen. Je boekt ze online.

Waar zijn de tickets te koop?

De tickets zijn online te koop via onze ticketshop. Verder zijn er ook enkele fysieke voorverkooppunten:

  • Café Bolderhof (Zevergem)
  • Bookshop Marian (De Pinte)
  • Kranten Paul (Eke)
  • Dagbladhandel Wendy (Zwijnaarde)
  • Café Het Gemeentehuis (Sint-Denijs-Westrem)
  • Boekhandel Pallieter (Merelbeke)

Bij de onlinetickets komt een reservatiekost bij per ticket afhankelijk van het soort ticket. In de voorverkooppunten is er geen extra reservatiekost.

Vanaf wanneer moeten kinderen betalen?

Kinderen jonger dan 12 mogen gratis binnen op vertoon van een geldige Kids ID en vergezeld van een volwassene (+ 18 jaar). Concreet betekent dit dat iedereen die na 9 augustus 2007 geboren is, recht heeft op gratis toegang. Wij adviseren voor deze jonge oortjes de oordopjes die gratis worden uitgedeeld door de mensen van Oorgasme (CM).

Wat als zeverrock uitverkocht is?

Als het maximale aantal tickets verkocht is, zal de organisatie dit bekendmaken op de site en de facebookpagina van het evenement. Hou die dus zeker in het oog. Als Zeverrock uitverkocht is, dan heeft het geen zin meer om zonder ticket af te zakken naar Zevergem.

Wanneer start en stopt de voorverkoop voor Zeverrock?

De online voorverkoop begint op vrijdag 1 juni en eindigt op vrijdag 9 augustus om14u. In de voorverkooppunten zijn de tickets eveneens beschikbaar vanaf vrijdag 1 juni. De voorverkoop wordt er eveneens op vrijdag 9 augustus afgesloten.

Heb je toch nog een vraag?

Heb je na het lezen van alle info toch nog een vraag? Het lijkt onmogelijk maar het kan. Neem dan contact op met ons en we proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Je bereikt ons op info@zeverrock.be.