Tickets

 

Hoeveel kost een ticket?

Een dagticket kost 30 € excl. servicekosten, een combiticket 50 €.

Helaas pindakaas

We vragen je om goed op te letten bij de aankoop van je tickets. Eenmaal je je ticket hebt aangekocht kunnen wij dit jammer genoeg niet terug betalen of omruilen in andere tickets.

Toegangsbandjes

Wie een geldig ticket afgeeft aan de ingang krijgt een stoffen toegangsbandje voor een of beide dagen. Draag zorg voor dit bandje! Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van je bandje. Merk je dat je bandje niet goed vast zit, laat het extra goed vastmaken aan de ingang. 

Waar zijn de tickets te koop?

Tickets voor Zeverrock zijn enkel online te koop op deze pagina.

Vanaf wanneer moeten kinderen betalen?

Kinderen jonger dan 12 mogen gratis binnen op vertoon van een geldige Kids ID en vergezeld van een volwassene (+ 18 jaar). Concreet betekent dit dat iedereen die na 4 augustus 2011 geboren is, recht heeft op gratis toegang. Wij adviseren voor deze jonge oortjes de oordopjes die gratis kunnen verkregen worden op het terrein. 

Wat als zeverrock uitverkocht is?

Als het maximale aantal tickets verkocht is, zal de organisatie dit bekendmaken op de site en de facebookpagina van het evenement. Hou die dus zeker in het oog. Als Zeverrock uitverkocht is, dan heeft het geen zin meer om zonder ticket af te zakken naar Zevergem.

Heb je toch nog een vraag?

Heb je na het lezen van alle info toch nog een vraag? Het lijkt onmogelijk maar het kan. Neem dan contact op met ons en we proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Je bereikt ons via het contactformulier.